Contact opnemen

Het spijt me heel erg voor de fouten die ik heb gemaakt. Ik doe altijd mijn best en zal hetzelfde doen als ik ze zie. Als er iets is dat ik moet veranderen over mijn post of iets wat ik moet toevoegen aan mijn blog, zal ik het doen zodra ik denk dat het nuttig zou zijn. Ik wil iedereen bedanken die commentaar in dit bericht, vooral de mensen die gaf me opbouwende kritiek. Jullie zijn een grote inspiratie en ik ben blij om elke vraag die u kan hebben te beantwoorden.

Wat is een sapcentrifuge? Juicers zijn kleine machines die sap halen uit groenten en fruit die zijn opgeslagen. Dit doen ze door de inhoud van het fruit of de groente om te zetten in een drinkbare vloeistof, die vervolgens gemakkelijk kan worden gegeten en gedronken. Veel juicers kunnen extract sap uit een verscheidenheid van groenten en fruit, en er zijn veel verschillende modellen van juicers in de markt. Juicers zijn er in alle soorten en maten en zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals glas of roestvrij staal. Juicers variëren van het eenvoudige en betaalbare tot de meer geavanceerde en dure.

Je me ook volgen op twitter of Instagram, maar wees gewaarschuwd dat ik een beetje actiever ben. Ik doe geen "karbonade" dingen. Maar, ik hou van het doen van een beetje leuke dingen, dus ik probeer om een aantal van die te delen op de blog. Dus, als je een beetje op de hoogte wilt zijn en op de hoogte wilt blijven van de sapragze, moet je me hier volgen op Pinterest en Instagram. Of ga gewoon naar mijn profiel en scroll naar beneden naar "Over mij" en kies ervoor om mij te volgen. Ik spam je niet of spam je uit. Of hoe je het ook wilt noemen. Ik weet niet zeker of dit iets is wat ik mag zeggen. Er zijn waarschijnlijk een aantal regels en voorschriften die moeten worden gevolgd voor sap te mogen in Nederland. Maar voor nu, dit is wat ik te zeggen heb.

Over Tess

Tess is een 27-jarige Nederlandse Juicer die in Nederland woont.

Opening Hours