Te vaak krijgen mensen hun juicers verkeerd, of worden gedwongen om aankopen te doen die ze niet nodig hebben. Daarom geloven we dat het het beste is om eerlijk te zijn over de sapcentrifuge die je gebruikt. Op die manier weet u welke producten uw geld waard zijn voordat u besluit een beslissing te nemen. Je zult in staat zijn om de resultaten van uw eerste sap sessie te vergelijken met de resultaten die je zou krijgen van een andere juicer, die u de gemoedsrust dat je het beste voor je geld krijgt zou kunnen geven.

Deze blog richt zich op de juicers, dus we zijn allemaal sap! Als je dat niet bent, kom dan eens kijken naar onze Juicers van de Week. Als je in Amsterdam bent, wees dan niet bang om langs te komen in onze winkel! Een opmerking over het kopen: De producten op deze blog zijn allemaal gekocht met ons eigen geld, dus er zullen enkele prijsverschillen. We kopen ze van gerenommeerde merken, zodat u niet krijgt junk met een korting. Als je niet zeker weet wat je moet krijgen voor je geld, of waar te winkelen, aarzel dan niet om te vragen! We verdienen geen geld op deze berichten, en we proberen ervoor te zorgen dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ook het vertrouwen gekregen om de nieuwe producten op steeds meer producten uit te proberen. In dit bericht laten we je onze ervaring van de meest opwindende producten zien en geven we je een kort overzicht van hun effecten.

De eerste van onze juicers heet "Juicers in a Box" en is een geweldige introductie tot sap voor iedereen die het nog niet eerder heeft geprobeerd. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt in zowat elke keuken. Deze juicer heeft een glazen bovenkant en een metalen behuizing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het morsen van het sap uit of het zetten van het deksel weer op. Bovendien is dit de enige sapcentrifuge in de markt die water als sapbron kan gebruiken. Het enige voorbehoud is dat het sap kan een beetje sterk en je krijgt niet het volledige effect van een sapcentrifuge. We waren in staat om dit sap te gebruiken om wat echt heerlijk en voedzaam sap. Ten eerste, we kregen al het sap dat we nodig hadden en geplaatst in onze koelkast en laat het chill 's nachts.

U vindt alle details aan de onderkant van dit bericht.

Ik had twee Juicers van onze lokale markt bezoek me bij mij thuis. Ik wilde er zeker van zijn dat ze zich ervan bewust waren dat ik een auteur was en dat ik enig inzicht had in juicers en hun producten. Ze zeiden allebei gedag. Ik had veel vragen te beantwoorden. De juicers vertegenwoordigers liet me foto's van verschillende juicers, waarvan er een was een Aseprite. Ik nam wat foto's en nam een aantal metingen. Toen maakte ik aantekeningen, toen lieten ze me achter met een verslag van wat ze leuk vonden aan de Aseprite, en wat ze er niet leuk aan vonden. De juicers hadden een paar goede dingen gemeen, waaronder de prijs, duurzaamheid en het feit dat het een kleine interne kamer heeft. Ze hielden allebei van de Aseprite. Maar ze waren het niet eens over hoe het zou de beste sapcentrifuge te gebruiken in hun leven.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof er een enorme hoeveelheid opties en fabrikanten die high-end, low-cost juicers maken op hetzelfde moment. Maar deze juicers zijn slechts een klein deel van de variƫteit die wij aanbieden, van de $ 400 Juicero en $ 80 Zorba.

En dat is nog niet alles. Wij bieden een verscheidenheid aan premium juicers en high-end juicers in verschillende smaken en modellen. Sommige zijn dezelfde modellen als die op Amazon of onze concurrenten, terwijl anderen zijn geheel nieuwe concepten. Ons doel is om zoveel mogelijk informatie te verstrekken en u zo snel mogelijk een aankoop te laten doen. We hebben een verscheidenheid aan modellen voor al uw favoriete juicers, van kleine, betaalbare, gebruiksvriendelijke sapcentrifuges tot enkele van de grootste, duurste en meest gecompliceerde sapcentrifuges die we hebben getest, waaronder de nieuwe $ 4.000 Juicero, de $ 1.300 Zorba en de $ 2.000 JVC Pro.