Mijn vader vertelde me altijd dat de beste manier om iets te weten te komen, is om het zelf te doen. Dus hier ben ik, het plaatsen van mijn eerste post voor sap.

Sap maken is een zeer plezierige activiteit. Ik moet toegeven dat ik geen idee heb wat het beste sap is. Ik zou denken dat het niet zo goed als een vers sap, maar misschien vind je het beter. En voor een zeer lange tijd, ben ik een grote fan van kokoswater. Ik heb gekocht en gebruikt verschillende sappen die bij het merk. Maar toen ik een mooi, romig kokoswater vond, kon ik niet wachten om het te proberen! De eerste dag probeerde ik de coconut water, mijn hele gezicht voelde alsof het gloeide. Het gaf mijn huid het gevoel dat het gezond was. Ik was zo blij! Maar het duurde niet lang. Maar dit kokoswater heeft mijn leven veranderd en het heeft me meer vertrouwen in mijn huid. Ik hoop dat u er net zoveel van zult genieten als ik.

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in de VS en woon nu in Nederland, ik hou van de natuur en geniet van koken en dingen maken van allerlei materialen, van hout, papier, rubber en kunststoffen tot dingen als karton en metaal. Ik denk dat het internet is een geweldig ding en ik zou graag zien dat de wereld worden net als degene die ik woon in. Het eten dat ik hier deel is wat ik liefde. Ik kook ook een beetje in mijn eentje thuis. Ik heb twee katten genaamd Nelly en Zoey en ze aanbidden me. Ik heb een paar honden en twee katten ook, beide honden genaamd Puck. Ik heb ook twee katten waar ik van hou. Ik ben geïnteresseerd in het leren over de wetenschap van het menselijk lichaam. Ik ben een student antropologie en psychologie. Ik wil graag een genaturaliseerde Amerikaanse burger en actiever in onze wereld. Ik geniet van lezen, schrijven en leren over eten en koken.

Mijn inspiratie is om een gezonde leefomgeving te creëren voor mezelf en mijn familie, om mijn passie voor voedsel te delen en terug te geven aan het milieu, met een nieuwe missie om de levensomstandigheden voor mijn gemeenschap, de hele wereld te verbeteren.

In 2018 werd ik geïnterviewd door het Nederlandse tv-programma De Waarheid over een sapcentrifuge. Mijn juicer is een kleine, maar zeer krachtige, juicer die wordt aangedreven door de elektromotor. Het vermogen van deze sapcentrifuge is gelijk aan ongeveer 50 watt. Met andere woorden, als je een koelkast en een magnetron met dezelfde kracht zou draaien, zou het dezelfde hoeveelheid warmte produceren.

Ik kan ook een paar voorbeelden geven: Mijn juicer wordt aangedreven door een 12 volt DC motor, die een pomp aandrijft. Als ik de sapcentrifuge gebruik, genereert de pomp ongeveer 5,7 watt vermogen. Het is de pomp die de kracht creëert die door de sapcentrifuge wordt gebruikt. Dit is de enige manier waarop de pomp kan worden opgeladen. Het is dus net een apparaat dat geen energie verbruikt als het niet in gebruik is. Dus de sapcentrifuge loopt eigenlijk van de pomp af. Ik had een sapcentrifuge terug in de dag en het was een geweldig ding! De pomp genereerde genoeg sap om het 10-15 minuten te voeden.

Ik heb veel ervaring omdat ik een sapcentrifuge ben. Hier u meer over mij te weten komen. Ik heb een post op de beste juicers, hoe ze werken en het beste sap om uit te kiezen. Als u wilt lezen over alle verschillende soorten juicers die er zijn, check out deze lijst van de beste juicers.

Ik ben ook een grote fan van mijn sap bar. Hier zijn enkele van de dingen die je doen met een sap bar. Ze kunnen uw sap smaken als voedsel, evenals het verbeteren van de smaak van uw water. Zo simpel is het echt. Ik heb hier meer informatie over sapbars. Als je van voeding houdt en je juice bar heeft een uitgebalanceerde smaak, zorg er dan voor dat je de beste juicebarrecepten en de beste water- en sapliggersrecepten bekijkt. Ik zou graag horen over hoe je geniet van je juicer! Laat me een reactie achter.

Mijn doel

Mijn passie is de juicer/vape.

Ik ben een juicer en vape liefhebber. Ik schrijf graag over alles wat met sappers gaat, van de basis tot de laatste ontwikkelingen in het veld. Ik geniet van het schrijven over mijn reizen en genieten van het leven. Ik woon momenteel in België, waar ik mijn eigen winkel heb, en heb er belang bij om duurzaam te leren leven. Ik ben lid van het American Juicers Guild voor een aantal jaren, en heb een diploma in bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en informatie over sap, blog ik momenteel over dit onderwerp in de vorm van een wekelijkse column over de Sapcentrifugetest Centraal. De blog is onlangs vertaald in het Frans en het Nederlands, en zal binnenkort naar u toe komen. In de tussentijd u zich abonneren op mijn RSS-feed of volg de blog op Twitter.